Szolgáltatásaink bemutatása


TERVEZÉS

A sikert már az alapoknál le lehet fektetni. Ennek záloga a képzett szakemberek által alaposan átgondolt tervek készítése. Legyen gépgyártási, automatizálási vagy szoftverfejlesztési feladat, minden esetben hasznosnak tartjuk a folyamatos konzultációt a Megrendelővel, akár a feladat specifikálásakor felmerülő kérdések esetén is.

Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés

FEJLESZTÉS

Fejlesztéseink során törekszünk a minden egyedi igényt kielégítő, komplex és bővíthető megoldások megvalósítására. A rugalmasság és tovább fejleszthetőség minden esetben fontos szempont, ami nagy előny a "polcról levehető szoftverekkel" szemben. Ezen szoftverek esetén előfordulhat, hogy egy raktározási vagy vállalat irányítási rendszert az adott szoftverhez kell igazítani annak rugalmatlansága miatt. Ezt elkerülendő az általunk fejlesztett egyedi alkalmazások minden esetben illeszkednek az adott feladathoz.

Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés

KIVITELEZÉS és karbantartás

A kivitelezési folyamatok alatt a maximális rugalmasságra törekszünk az alkalmazott megoldások, és a határidők tekintetében.

Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés

TESZTELÉS

A legtöbb cég sajnos nem fektet megfelelő erőforrást a már meglévő rendszereinek ellenőrzésére, vizsgálatára. Erre általában csak akkor kerül sor, ha már kézzelfogható a probléma, bár sokszor még ekkor sem tudnak kellő figyelmet fordítani a problémára. A legtöbb esetben új termék, csere, javítás vagy barkácsolás a vége, de nem derül ki a hiba. Emiatt fontosnak tartjuk a tesztelési feladatok elvégzését, hardver és szoftver termékekre is.
"Ha az adott folyamatra rendelkezünk megfelelő számú és minőségű teszt adattal, akkor már lehet tervezni."
Erre a feladatra kínálunk olyan megoldást ami használható, adminisztrálható és INGYENES.

Tervezze meg cége jövőjét használható adatok alapján.

Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés

KONZULTÁCIÓ

Hívei vagyunk a folyamatos konzultációnak a projekt teljes időszaka alatt. Többek között azért mert ismerjük a piac változékonyságát amire mindig készek vagyunk megfelelően reagálni. A feladatok átadását követően azokat nem tekintjük teljesen lezártnak, hanem törekszünk az ezt követő időszakban is támogatást, szervizelést biztosítani.
Ezek a lehetőségek mindenre kiterjednek és magában foglalják a következőket: a magas rendelkezésre állást, továbbfejlesztést, oktatást, dokumentum kezelést, és minden egyebet amit a piac megkíván.

Legyen partnerünk, kérje ajánlatunkat még ma!

Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés

MEGOLDÁS KERESÉS

A termelésben és adatfeldolgozásban egyaránt megmutatkozik a technológia fejlődése. Ennek kapcsán rengeteg új eszköz és lehetőség nyílik a megrendelők számára. Egy feladat megoldását megelőzően is érdemes számba venni a piac kínálta lehetőségeket és ezeket a paramétereket már szervesen beépíteni a fejlesztésbe és kivitelezés fázisába.
Az ilyen megoldások elkötelezett hívei vagyunk.
Ennek fontossága nem csak egy adott projektben jelentkezhet, hanem az esetleges piaci változásra való reagálás kapcsán az újra felhasználási és továbbfejlesztési lehetőségeket is magában hordozza.

Aknázza ki a sokszínűségünkből eredően felhalmozott tapasztalatinkat.
Bármit meg lehet valósítani és mi ebben maximálisan partnerei leszünk.


Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés