Rólunk


Küldetésünk

Olyan megoldásokat szeretünk kidolgozni amellyel nem csak egy kulcsot kap az ügyfél, hanem a hozzá tartozó lehetőségeket is.

Tapasztalataink alapján elmondható, hogy több cégnél is sikeresnek és költséghatékony megoldásnak mutatkozott olyan alkalmazások bevezetése, amellyel nem az adminisztratív munka hanem a termelékenység növekedett.
Meg szeretnénk mutatni minden ügyfelünknek, hogy az adatokat a berendezésekről közvetlenül is lehet gyűjteni és rendszerezve tárolni, amelyből valós és a cég számára nélkülözhetetlen információk nyerhetők ki (OEE).

Kapcsolataink

Törekszünk arra, hogy a beszállítóinkkal és megrendelőinkkel hosszú távú együttműködést építsünk ki.

A mai gazdasági helyzetben szükséges olyan megbízható partnereket és szakembereket a vállalat mellé állítani akikre minden esetben lehet számítani. Ezen kapcsolataink segítenek nekünk abban, hogy a megrendelőink elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, melyeket igény esetén magas rendelkezésre állással biztosítunk.

Minőségpolitika

Az ADV Group minden vásárlója, partnere és beszállítója felé ugyanezt a minőséget és elkötelezettséget biztosítjuk valamennyi tevékenységünkben.

Arra törekszünk, hogy a piaci igényeket kielégítő, teljes megoldásokat és széles kínálatot biztosítsunk vevőinkek. Ezt a minőségi elkötelezettséget mutatja, hogy minden tevékenységünkben a nemzetközileg elismert minőségi és biztonsági előírások alkalmazásával, a társadalmi, etikai és környezeti fenntarthatóság felelősségének tiszteletben tartásával járunk el.

Referenciák

  • - FEDERAL MOGUL HUNGARY KFT.
  • - DENSO GYÁRTÓ MAGYARORSZÁG KFT.
  • - GESTAMP HUNGÁRIA KFT.
  • - Harman / Becker Automotive Systems Kft.


Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés Automatizálás Székesfehérvár, Szoftverfejlesztés
ÉRTÉKELÉS